Hey

Så er det blevet tid til en lille opdatering her fra FutureNode.dk.

Har ikke været aktiv i et stykke tid….

Jeg har desværre ikke været så aktiv på siden over de sidste 4-5 måneder! Men nu skulle der gerne begynde at komme nye indlæg / guides fra den 01-05-23. Jeg har som udgangspunkt nogle planer om at udgive et indlæg eller nogle guides ca. hver 14. dag.  – men livet uden for skærm og tastatur skal også leves, så hav tålmodighed hvis mine indlæg varierer lidt tidsmæssigt. Jeg er glad for hvert besøg på FutureNode.dk.

Fra Ghost CMS til WordPress

I min pause med indlæg/guides har jeg i mellemtiden flyttet FutureNode.dk  fra Ghost CMS til WordPress.

Dette arbejde er nu færdigt og det hele kører som det skal. Dog var det et større arbejde end jeg lige troede.

Hvorfor tænker du nok?

Her kommer en kort version af grunden.  Jeg har primært gjort det for at få et bredere udvalg af funktioner på min side. I må forstå mig rigtigt, Ghost CMS er et rigtig godt CMS efter min mening. Det havde dog sine begrænsninger på funktions- delen. Yderligere havde jeg nogle problemer med mail delen som ghost bruger, Idet  Ghost er bygget på abonnenter  samt udsendelse af mails.  Det går jo ikke at jeg ikke kunne sende mails ud til mine brugere.

De mail-problemer jeg havde med Ghost CMS kunne jeg desværre ikke løse! Desværre – Ja jeg ved ikke alt. 🙂

Har du lyst til at hjælpe?

Jeg søger stadig samarbejdspartner på FutureNode.dk. Det kan f.eks. være udveksling af links på vores blogroll. Det kan også være at du vil være gæsteskribent på siden, og udgive et indlæg. – Alle forslag  om samarbejde er meget velkommen.  Det er bare at sende en besked under ”kontakt

Det er nu blevet muligt at donere til FutureNode.dk

Jeg skal da være ærlig og sige, det ikke er helt billigt at have det hele kørende. Der er udgifter til plugins, server samt andre ting.

Derfor hvis du har råd eller kan lide mit arbejde skal du være velkommen til at donere lidt på siden. Du finder et link toppen til højre. – Hver en krone tæller 🙂 – På forhånd tak.

donatelink.png1

Ang. vores Minecraft server!

Vi har ikke været aktiv på vores Minecraft server i lang tid. Dette beklager vi meget!

Oversagen skyldes simpelthen owners har mistet lysten til spillet – Ja sådan kan vi jo alle have det.

Derfor har vi valgt at lukke den ned. – Tak for nogle gode timer.

Det var alt for nu 🙂

mail

👋 Inden du går! 👋

👉 Gå ikke glip af vores indlæg 👈

❤️ Tilmeld dig vores nyhedsbrev ❤️

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Gå ikke glip af vores indlæg / guides - Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.