Hvad går Minecraft ud på???

Det overordnede formål i spillet er at samle en masse ressourcer, som du kan bygge alverdens ting med. Alt fra sværd og rustning til bygninger i alle afskygninger. Her sætter fantasien kun grænser.

Du kan lave våben, som kan hjælpe dig med at overleve angreb fra monstre, der kommer frem i mørket. Det er også vigtigt at gå på opdagelse og finde byggematerialer i skove og miner.

denne liste, kan du se alt hvad du kan lave af ting inde i spillet. Alt fra de helt nødvendige core-items, som fx en pickaxe til de mere sjældne og svære items at lave, som fx Diamond armor.

Der er også nogen spillere, der ser bort fra det grundlæggende princip og i stedet spiller “creative”, som det kaldes. Her handler det primært om at bygge og være kreativ, og overlevelsesaspektet tages ud af spillet. Det er her du virkelig kan slippe fantasien løs. Alt fra at bygge dit drømmehus til at opbygge hele Hogwarts i Minecraft-version, som nogle modders fra spillet har gjort.

Hvor gammel skal man være for at spille Minecraft?

Der er ingen aldersbegrænsning på Minecraft, og det bliver faktisk spillet af både børn og voksne. Minecraft er et ufarligt spil. Der er ingen foruroligende eller blodige billeder – i virkeligheden er det utrolig fredeligt, og det kan sammenlignes lidt med at bygge LEGO bare på en skærm og med truslen om monstre, der kommer frem, når det bliver mørkt.

Minecraft Gamemodes:

Der findes 4 forskellige gamemodes, du kan spille – Nemlig: Survival, Creative, Adventure samt Hardcore. Her er det nok survival samt creative som er de mest populære

Hvilke enheder kan du spille Minecraft på?

Hvis du gerne vil spille Minecraft, kan du vælge mellem flere enheder, hvor på du kan spille f.eks. Windows, macOS, Linux, Android, iOS / iPadOS, Nintendo Switch, PS4 / PS5, Xbox One / Xbox X Series / S -serien

Kan Minecraft spilles med en ven?

Minecraft kan spilles enten alene eller sammen med andre – hvis du spiller sammen med andre, bliver det et samarbejdsspil, hvor spillerne kommunikere med hinanden via chatfunktionen eller et voiceprogram. Derudover er der også mange, der vælger at bruge andre kommunikationsplatforme som for eksempel Skype og Discord. Disse applikationer kan man have kørende sideløbende, og så kan man ringe sammen og kommunikere via headset. At spille sammen med en god ven(er) gør oplevelsen helt anderledes.

Minecraft Java eller Minecraft Bedrock:

Både Minecraft Java Edition og Minecraft Bedrock Edition understøtter multiplayer. Måden de gør det på, er dog lidt anderledes. Med Minecraft Bedrock kan du spille med dine venner på konsoller eller mobile enheder, ved hjælp af cross-play… Det betyder, at dine venner ikke behøver at være på samme platform som dig. Din ven kan være på sin Xbox mens du spiller på din Playstation!

Minecraft Java Edition-spillere får også cross-play-understøttelse, men dette er begrænset til Windows-, Linux- og macOS-computere. Det må forventes, da Java -versionen ikke er tilgængelig til konsoller og mobile enheder.

Jeg Anbefaler du bruger Minecraft Java Edition til enten Linux / Mac / PC. da du i denne version kan “Modde” spillet, med ekstra funktioner, bedre grafik samt andre sjove mods!

Minecraft Bedrock -udgaven understøtter ikke mods.

Kan din computer køre Minecraft?

Generelt kræver det ikke særlig meget af din computer at spille Minecraft, derfor er det ikke et krav, at du har en hurtig og kraftfuld gaming PC.

I Minecraft kan du justere dit spils indstillinger, så det passer bedre til din computer, du kan blandt andet justere en masse visuelle effekter.

Herunder vil jeg gennemgå, hvilke specifikationer din computer minimum skal have, for at du kan spille Minecraft, samt hvilke specifikationer der er anbefalet.

Minecraft Java version – Minimumskrav

 • CPU: Intel Core i3-3210 3.2 GHz / AMD A8-7600 3.1 GHz eller bedre
 • RAM: 4 GB
 • Grafikkort: Nvidia GeForce 400 Series or AMD Radeon HD 7000 series med OpenGL 4.4 eller bedre!
 • HDD: 1 GB
 • Internet

StyreSystem:

 • Windows 7 (eller bedre)
 • macOS:  10.9 Maverick eller bedre
 • Nyere version af Linux

Minecraft Java version – Anbefaled Systemkrav

 • CPU: Intel Core i5-4690 3.5GHz / AMD A10-7800 3.5 GHz eller bedre
 • RAM: 8 GB
 • Grafikkort: GeForce 700 Series or AMD Radeon Rx 200 Series med OpenGL 4.5 (tilsvarende eller bedre )
 • HDD: 4 GB SSD
 • Internet

StyreSystem:

 • Windows 10 eller 11
 • macOS: 10.12 Sierra eller bedre
 • Nyere version af Linux

Ordbog:

Hvis du overhører ord, som du ikke helt forstår, så frygt ej. Vi har samlet de mest essentielle ord, der hjælper dig med at forstå sproget i Minecraft.

Bedrock:

Bliver du ved med at grave efter materialer i en nedadgående retning vil du på et tidspunkt ramme bunden, hvor du ikke kan komme længere. Bunden kaldes for Bedrock.

Crafting Table:

Stedet, hvor du kan fremstille ting ud fra dine indsamlede materialer. Chest: Stedet, hvor du opbevarer materiale, udstyr og våben.

Creeper:

Et snug monster, der sniger sig ind på dig og eksploderer.

Enderman:

Et højt, mørkt monster, der ikke gør dig noget, så længe du ikke kigger det direkte i øjnene.

Mining:

Når en spiller indsamler materialer, som træ, sten og jern mm.

Modding:

Minecraft fungerer som et stort open-end univers. Det betyder, at en tredjepart har mulighed for at lave udvidelser til spillet. Når du installerer en udvidelse kaldes det for modding.

Mobs:

Mobs er en samling af dyr og monstre. En mob kan være venlig – bestående af små dyr, eller fjendtlig – bestående af zombier og skeletter mm.

Spawn:

Et udtryk der bruges, når din karakter genopstår efter at have mistet livet.

The End:

I et af Minecrafts konkurrerende game-modes starter du med ingenting og bygger dig til sejr. Ved sejr kan du vælge at kæmpe mod en stor drage i en anden dimension kaldet The End.

World:

Når du opretter et nyt spil, laver Minecraft en ny verden til dig. Du kan også kreere din egen verden fra bunden af.

Køb Minecraft:

Byg, gå på opdagelse, overlev, og gør det hele om igen. Få Minecraft: Java- og Bedrock Edition som en pakkeløsning til Windows! Med Minecraft: Java- og Bedrock Edition kan du nemt skifte mellem spillene ved hjælp af den samlede startfil og spille på tværs af enhver nuværende udgave af Minecraft.

Køb Minecraft her: https://www.minecraft.net/da-dk/store/minecraft-java-bedrock-edition-pc

mail

👋 Inden du går! 👋

👉 Gå ikke glip af vores indlæg 👈

❤️ Tilmeld dig vores nyhedsbrev ❤️

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Gå ikke glip af vores indlæg / guides - Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.