Gratis stock photos til din hjemmeside

Gratis stock photos til din hjemmeside

Jeg fandt et indlæg på nettet, med en samling af sider hvor du kunne downloade stock photos helt gratis.

Jeg sad og kigget på nettet efter billeder til en af mine blog post, og der kom jeg forbi v5.dk som have en lavet en stor liste med sites hvor du kunne downloade stock photos helt gratis!

Jeg står tit og mangler gode billeder, så derfor vil jeg poste denne fremravende liste til min læser også. Daniel fra V5.dk skriver blandt andet:

Stock Photos, eller “billeder på lager” (direkte oversat) er et begreb der bruges om billeder der bliver lagt til rådighed af fotografer, som herefter kan købes for penge, eller hentes gratis, og bruges i egne materialer.

Du ser på Stock Photos hver dag – reklamer, internettet, magaziner mv. er fyldt af dem. Og nu kan din hjemmeside også blive fyldt op med lækre billeder. Helt gratis.

Der findes nemlig en række sider hvor du gratis kan downloade Stock Photos som du må bruge på din egen hjemmeside. Nogle af siderne tillader endda også kommerciel brug af billederne, ganske gratis.

Jeg kan nævne at Glyphs.co udnævner sig især med super god søgefunktion, hvor du både kan søge på en bestemt farve og samtidig også på indhold via tags, kategorier og fri-tekst.

Foodshot.co er en billedetjenester med gratis stock-fotos indenfor food-kategorien. Alt fra kaffe til agurker og fra bær til fisk – ja, alt der kan relatere sig til mad og drikke er repræsenteret her.

Her er en liste med sider der blandt andet tilbyder stock photos!

Sådan! Betal dernæst for at få fuld adgang til FutureNode.dk.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind.
Du er nu medlem på FutureNode.dk.
Sådan! Din konto er fuldt aktiveret. Du har nu adgang til alt indholdet samt alle funktioner.
Sådan! Dine faktureringsoplysninger er blevet opdateret.
Dine faktureringsoplysninger blev ikke opdateret.