Kære læsere af FutureNode.dk!

Her på siden ønsker vi alle vores besøgende en glædelig jul samt et rigtig godt og lykkebringende nytår.

Vi håber I får en dejlig juleaften med jeres nærmeste familie, og undgår at Covid19 bliver blandt jeres gæster.

For rigtig mange af os i Danmark har det ikke været et nemt år. Faktisk har hele verden været berørt og givet store udfordringer. Men vi må holde sammen, så vi i samlet flok kan få bugt med Covid19!

Hvem skal I være sammen med juleaften?

Personligt skal jeg være sammen med min familie juleaften – Vi bliver 6 personer! Her står den på and og flæskesteg og brunede kartofler samt alt det som hører julen til i vores familie.

Nytårs aften.

Nytårs aften bliver meget stille og rolig. Vi skal have noget godt at spise, samt hygge os med hinanden! Jeg skal personligt være sammen med mine forældre.. Jeg ved endnu ikke lige om  mine søskende  er hjemme! Men jeg tror det ikke – Det må tiden dog vise.

Ang. Nytårsmaden, ved jeg faktisk ikke hvad den står på i år, men det må tiden jo vise. Inden middagen skal vi naturligvis høre Dronnings nytårstale som sikkert bliver anderledes i år,

Når klokken runder 24.00 og det nye år begynder skal der skåles  og spises kransekage samt se på alle de folk som spilder deres penge på fyrværkeri.

FutureNode.dk

FutureNode.dk åbnede d.1. oktober 2020 og har faktisk en del besøgs antal for et nystartet blog! Vi satser ikke på at lukke vores side lige Pt, men at holde siden kørende i lang tid endnu!

Jeg skal ikke lægge skjul på at FutureNode.dk er et hygge projekt, som jeg ikke jeg vil lade stresse mig af!

Dog regner jeg med der kommer mange nye indlæg / guides! Ca en 1-2 gange om måneden! Nogle gange mindre andre gange flere indlæg.

Vi ses på FutureNode.dk – Stay Home – Stay Safe

mail

👋 Inden du går! 👋

👉 Gå ikke glip af vores indlæg 👈

❤️ Tilmeld dig vores nyhedsbrev ❤️

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Gå ikke glip af vores indlæg / guides - Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.