På denne side kan du læse mere om FutureNode.dk. F.eks.: hvad handler min blog om? Leder du efter en guide? Hvad er geocaching? Samt mange andre ting!

FutureNode.dk er en dansk blog, som bliver drevet af Thomas Due Halfdaner samt ved behov hjælp fra nær og fjern! Siden er ikke et fuldtids job for mig, men jeg vil da gerne indrømme, at jeg bruger en en del tid på siden alligevel.

En gang i fremtiden håber jeg siden bliver endnu større og at jeg når ud til flere med min blog / guides - Du må meget gerne dele siden med dine venner, så vi bliver endnu større :)

På siden vil du blandt andet kunne finde indlæg om IT samt diverse IT guides - Man kan også kalde det mit personlige opslagsværk!

Med det mener jeg, at når jeg har fundet en guide på nettet som jeg har haft stor glæde af kunne det også nemt ske, at der var andre som også havde god gavn af den.

Hvis jeg finder det interessant og nyttigt, vil jeg skrive en guide om det omtalte emne på dansk med evt. billeder dertil.

Yderligere vil du også kunne finde lidt fra mit privatliv! - Det kan være ting jeg går og tænker på, eller ting jeg har oplevet.

Jeg vil prøve at poste 1 til 3 indlæg per måned. Nogle gange flere indlæg, andre gange ingen indlæg.

Dette kan du finde på FutureNode.dk

Kommentar:

Smid gerne en kommentar på mine indlæg, det vil jeg sætte pris på! Før du kan oprette en kommentar, skal du du logge ind på vores side – Dette gør du med din email. - Det er 100 % gratis – Du logger ind her:
Konto eller klikke på ”Opret Konto” i menuen til højre!

Husk at følge vores "Retningslinjer for kommentarer"

Blogroll:

Kunne du tænke dig at linke til vores side mod vi linker til din side? Så kontakt os, og vi finder ud af noget sammen.

Geocaching (Team-Halfdaner):

Geocaching er en hobby, hvor man ved hjælp af en GPS-modtager eller en smartphone finder en geocach, som er en “skat” der kan være placeret over hele verden. Vi har vores eget lille team, som går under navnet "Team-Halfdaner". - Læs mere her

Du kan også finde link i menuen :)

Clan Wub:

Wub er en lille dansk Clan, der hygger sig med at spille diverse spil på PC / Konsol!

Nogle af vores medlemmer har spillet sammen før og vores venskab går mange år tilbage!

Læs mere her

PasteBin

FutureNode.dk hoster sin egen PasteBin service! Det er måske lidt nørdet, men det er til at dele kode med hinanden, når man programmerer eller har en simpel tekst man gerne vil dele med andre
Du kan finde link i menuen til venstre eller ved at klikke her: PasteBin

Husk også at følge vores sociale medier:

M.v.h.

Thomas Due Halfdaner

PS. Hvis du har en ide til et indlæg eller eller har lyst til at skrive som gæste skribent, så kontakt mig gerne! Det samme gælder hvis du finder fejl” på siden! Du kan kontakte mig Kontakt Os

Sådan! Betal dernæst for at få fuld adgang til FutureNode.dk.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind.
Du er nu medlem på FutureNode.dk.
Sådan! Din konto er fuldt aktiveret. Du har nu adgang til alt indholdet samt alle funktioner.
Sådan! Dine faktureringsoplysninger er blevet opdateret.
Dine faktureringsoplysninger blev ikke opdateret.