Året der gik 2021

Året der gik 2021
Adobe Stock

Læs om året der gik på FutureNode.dk samt lidt fra mig personligt.

FutureNode.dk

På FutureNode.dk er der sket en del! Jeg har kodet på siden i et langt stykke tid og jeg er nu ved at være i mål – Med andre ord er jeg kommet på et punkt, hvor jeg er tilfreds med siden. Jeg har fået en del ros, hvilket jeg er meget glad for. – Tak!

Jeg har pt. 57 brugere der har registreret sig på siden! Måske var det også noget for dig? – Det er ganske gratis. Læs mere her

Jeg syntes FutureNode.dk  har et fint besøgstal. Der er over 25 unikke besøg pr. dag. I starten var der mellem 0 og 1 besøg pr. dag. Så besøgstallet stiger stille og roligt. Dog er det ikke noget jeg vil komme yderlige ind på!

Er siden synlig på søgemaskinerne? Både ja og nej! På de danske søgemaskiner som google.dk / Bing.dk samt duckduckgo.com ligger den som nummer et hvis du søger på ”futurenode” - Dette giver også god mening, da det er en dansk hjemmeside jeg har – Jeg har dog ikke tjekket andre søgemaskiner!

På de sociale medier, er jeg ikke så aktive som jeg gerne vil være. Dette kan gøres meget bedre! Det er udelukket min egen skyld! Så i det nye år vil jeg prøve at blive bedre til Facebook, Instegram, Pinterest samt Twitter.

Jeg har selv stået for siden lige siden den blev startet op! Dog leder jeg stadig efter den rette person til at køre siden sammen med mig – Læs evt. mere her

Personligt.

Jeg syntes selv jeg har haft et godt år. Jeg har været relativ glad, og jeg har ikke haft nogle dårlige perioder med min sygdom! Dog har jeg mistet nogle af mine venner (Vi taler ikke sammen mere) – Dem savner jeg rigtig meget! – Dog er det ikke mit valg, at vi ikke snakker sammen mere.

Jeg har dog også fået nogle nye venner, som jeg er glad for! – Tak for jeres venskab!

Jeg har stadig nogle få nære venner der altid være der for mig samt jeg vil altid være der for dem!!! – Dem kan man altid regne med. Tak

Jeg mangler et arbejde! Bare et eller andet at give mig til! Ja enten som frivillig eller et lønnet job. –Noget at stå op til. – Men jeg har søgt og søgt over det hele, og de jobs jeg jagter hænger ikke på træerne. Desværre - Så hvis du kender noget, så sig endelig til!

Yderlige skal min lillebror + kæreste have en lille dreng, samt min lillesøster + kæreste skal have en pige - Begge til januar 2022 – Tillykke <3

Mit nytårsforsæt 2021-22, vil helt klart være at få et job! og et andet vigtigt punkt er at komme ud at gå i naturen. Måske begynde at geocache igen samt blive bedre til sociale medier.

Til slut vil jeg ønske mine Familie, venner samt mine besøgende et fantastisk godt nytår! Pas på jer selv – Vi ses i 2022.

// Thomas Halfdaner

Sådan! Betal dernæst for at få fuld adgang til FutureNode.dk.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind.
Du er nu medlem på FutureNode.dk.
Sådan! Din konto er fuldt aktiveret. Du har nu adgang til alt indholdet samt alle funktioner.
Sådan! Dine faktureringsoplysninger er blevet opdateret.
Dine faktureringsoplysninger blev ikke opdateret.